Dette er aftalevilkårene mellem kunden og Boedal for handel via www.boedal.dk.

Priser
Alle priser på www.boedal.dk er i danske kroner og inkl. 25% moms.

Betaling
Bogsalonen modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort samt de store internationale kreditkort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Bogsalonen krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering
Du vil normalt modtage din bestilling 2-4 arbejdsdage efter, at bestillingen er modtaget.
Dette gælder dog ikke, hvis der er tale om en forudbestilling. I så fald vil du normalt modtage bogen på den udgivelsesdato, der er angivet på hjemmesiden.
For levering i Danmark betales 29,95 kr. for porto og ekspedition. Ønsker du, at pakken bliver leveret på din bopæl, er prisen dog 49,95 kr.
Er ordren på 500 kr. eller mere, er der fri levering.
For levering til Færøerne, Grønland og udlandet betales en enhedspris på 120 kr., hvis ordren vejer under 2 kg. For større ordrer, kontakt Boedal for leveringspris.

Returret
Hvis du fortryder dit køb, skal du meddele os det inden for 14 dage, og derefter har du yderligere 14 dage til at returnere bogen/bøgerne. Det gælder dog kun, hvis varen er i uskadt stand. Du skal selv betale returportoen. Når varen er modtaget, får du pengene retur.

Nyhedsbrev
Boedals nyhedsmail bliver alene brugt til at udsende nyheder om og i tilkytning til bøger på Boedal.dk og fra forlagene Boedal og Vindelsti. Vi videregiver under ingen omstændigheder din email-adresse til andre.
​Du kan til enhver tid bede om at blive slettet fra listen, enten på vores hjemmeside eller ved at sende en mail til post@boedal.dk.

Behandling af persondata
Ingen personlige oplysninger, der registreres på boedal.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år, jf. bogføringsloven.
Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.
Som registreret hos Boedal har du efter persondataloven altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig. Det får du ved at kontakte Boedal. På baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.